FAQ

FAQ står för Frequently asked questions eller Vanligt ställda frågor på svenska. Vi har sammanställt de vanligaste frågorna som besökare eller kunder har ställt oss 

Vilka hundar får delta?
Ägare till alla raser och blandraser är välkomna att delta. Vi rekommenderar dock starkt att hunden har alla sina vacciner och att du som ägare har fyllt 18 år eller ha med dig målsman.

Hur gammal ska valpen vara för att börja på valpkurs?

Man kan vara med direkt när man får hem sin valp. Dock så rekommenderar vi starkt att vänta tills den har fått alla sina vacciner (vid 12 veckors ålder).

Kan man delta på kurs om ens hund har utfalls problematik?

Vi rekommenderar att om man har en problematik med andra hundar/människor att man i stället bokar privatlektioner hos oss, detta göra via mejl. Alternativt så kan vi hjälpa dig att hitta en hundpsykolog.

Får man använda flexikoppel och helstryp halsband på kurserna/workshops?

Undvik flexikoppel och helstryp halsband samt korrigerande selar (typ halti), detta för att flexikoppel gör det svårare att ha kontroll över hunden och stryp kan orsaka hunden obehag.

Varför har vi H-märkt vårt företag?

Genom att H-märka företaget visar du att du står för ett etiskt hundtänk, hög kvalitet på tjänster och uppdaterad kunskap inom ämnet hund. Dessutom visar H-märkningen att du är trygg nog att granskas.

H-märket är till för att hjälpa konsumenter av hundtjänster att veta vem de anlitar. Hundägare söker idag efter de kvalitéer som H-märkta företag besitter.

Är era priser inkl. moms?
Alla priser på hemsidan anges i SEK och alla priser är inklusive 25% moms. Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör.

Hur kontaktar jag er?

Du kontaktar oss lättast via telefon eller mail. Du når oss via telefon på 073-669 65 87 eller via mail på info@dogvision.se

DOGVISIONs grind är stängd, hur gör jag nu?

Om grinden är stängd, ring till oss enligt telefonnummer på anslagstavlan vid grinden​, så öppnar vi!

Vilka olika betalsätt finns det att välja på?
Vi erbjuder för närvarande betalning via:

Kreditkort
Faktura för företag 
Swish

Avståndstabell från DOGVISION:
Kristianstad / Hässleholm: Ca 30 km
Malmö / Ystad: Ca 65 km,
Helsingborg: Ca 90 km

Välj din valuta
DKK Danska kronor