Tanken bakom

Dogvision är ett hundföretag som startades år 2022 när instruktörerna Cecilie och Jennifer flyttade till Linderöds Bed and breakfast, Linderödsgården. Dogvision ligger i mitten av Skåne, och du hittar oss på Linderödsåsen i nära anslutning till E 22:an mellan Hörby och Tollarp. Dogvision är ett ställe där vi erbjuder kurser, exklusiva instruktörer från hela Sverige och ett boende för våra ekipage.

Den allmänna tanken bakom Dogvision är att det ska vara roligt att träna hund oavsett ålder, kön och tidigare kunskap. Instruktörerna är där för att hjälpa dig och ge dig och din hund de verktygen som ni behöver för att uppnå era mål. Oavsett om ditt mål är att tävla eller ha en fin vardagslydnad så är ni varmt välkomna då vi erbjuder en stor variation av kurser och workshops.

På våra kurser och workshops så tränar vi efter positiva metoder. Positiva metoder innebär att man belönar och förstärker beteenden som man vill ha, på Dogvision tränar vi alltså inte med bestraffningar. Utbildning och träning av en hund ska bygga på en förtroendefull relation mellan hund och förare. En sådan relation är en förutsättning för utbildning och träning av en hund och ska bygga på en förtroendefull relation mellan hund och förare. En sådan relation är en förutsättning för en framgångsrik utbildning och grundläggs genom en god uppfostran.

På Dogvision är alla våra kurser en hundägarutbildning, då instruktörerna ger dig verktyg och kunskapar som du sen kan ta med dig i din hundträning. Tänk på att det är individuellt hur mycket tid man behöver lägga ner på sin träning men hänger man i på kursen och tar sig tiden att träna emellan tillfällena så kommer man få ut så mycket som möjligt av kursen.

Det är lätt att tro att alla andra är så mycket bättre än vad än vad man själv är, att alla de som är instruktörer har något speciellt i sin verktygslåda som man inte själv har. Så är inte fallet med våra kurser och workshops, utan alla instruktörer alltid prioriterar en avslappnande atmosfär och möter alla på den nivån som de är på.  

Varmt välkommen! 

 

 

 

 

 

 

Välj din valuta
DKK Danska kronor